Încă din anul 2011 oferim servicii la cel mai înalt nivel de calitate prin echipa noastră de mecanici și electricieni certificați în operațiuni pentru grupul VAG.

Despre Noi

Cine suntem noi?

Suntem QUATTRONIC, un service auto care oferă servicii profesionale de mentenanță și reparații conform normelor în vigoare, pentru automobilele din gama VAG: VW, Audi, Seat, Skoda. Încă din anul 2011 oferim servicii la cel mai înalt nivel de calitate prin echipa noastră de mecanici și electricieni certificați în operațiuni pentru grupul VAG. Suntem o echipă de profesioniști în dezvoltare continuă pentru a ne asigura că oferim clienților noștri cele mai avansate tehnologii și soluții pentru problemele automobilelor.

Detectarea și rezolvarea defecțiunilor cât mai rapid sunt foarte importante pentru noi și știm că și pentru clienții noștri. Așadar, cele 4 elevatoare de care dispunem asigură promptitudinea de care aveți nevoie.

La QUATTRONIC Service ne vom strădui mereu să găsim cele mai bune și avantajoase soluții pentru problemele mașinii dumneavoastră. Vă așteptăm pentru servicii de consultanță și diagnoză, mecanică, electrică și altele!

O echipa de tehnicieni certificați

Noi suntem pasionați de mașini, asta înseamnă că si tie îți pasă de mașina ta, la fel ca și nouă. Echipa noastră de tehnicieni certificați se va asigura că primiți cele mai bune practici din industrie. Vino să vezi singur. Când ne aduceți mașina pentru întreținere sau reparație, vă vom trata cu respect și demnitate. Nu vă vom îngrijora cu cheltuieli inutile.

calitate

de ce noi?

Noi, cei de la Quattronic, știm că mașina ta este mai mult decât un instrument care te duce de la punctul A la punctul B, este libertatea ta. Mașina dvs. vă permite să îndepliniți activități zilnice esențiale, cum ar fi călătoria la și de la serviciu, cumpărarea de alimente și ridicarea copiilor de la școală. Depindeți de el, așa că este important ca mașina dumneavoastră să primească reparații și service de calitate. Când îți aduci mașina la Quattronic, ne asigurăm că mașina ta pleacă fără probleme, astfel încât să poți avea libertatea și liniștea sufletească.
 

 

6,000+

Clienți satisfăcuți

11+

Years of Experience

3000+

Proiecte terminate