Servicii de diagnoză auto avansată

Diagnostic

Importanța unui diagnostic corect

Controalele anuale de la medicul dumneavoastră vă mențin sănătos, nu? Ei bine, același lucru este valabil și pentru mașina dvs. – testele regulate de diagnosticare pot detecta probleme cu vehiculul dumneavoastră înainte ca acestea să necesite reparații costisitoare sau, mai rău, să vă lase blocat pe marginea drumului după o avarie. Și, în timp ce mulți oameni cred că testele de diagnosticare sunt necesare doar atunci când se aprinde ledul de verificare a motorului, există multe beneficii de a adopta o abordare proactivă a întreținerii mașinii. 

O scurtă enumerare de servicii oferite:

·       Diagnoză sisteme OEM VAS și ODIS

·       Diagnoză auto multimarca

·       Identificare și eliminare erori

·       Evaluări tehnice

·       Diagnoză și verificări în vederea achiziției

·       Codări si programari module auto

·       Proceduri de adaptare și învățare componente


 

 

 

Serviciile
noastre

Înainte de apariția testelor de diagnosticare a mașinilor, identificarea problemelor era consumatoare de timp și costisitoare, mai ales având în vedere că proprietarii de mașini și-au adus mașinile la mecanici doar după o defecțiune sau o altă defecțiune gravă. Acum, componentele computerizate ale mașinii pot detecta probleme cu mult înainte de a provoca o defecțiune.

Instrumentele de diagnosticare pot verifica, de asemenea, sistemul informatic al unei mașini pentru notificările producătorului și informațiile stocate despre istoricul mașinii, oferind tehnicienilor o imagine completă pentru a efectua cea mai bună reparație posibilă.

Identifica corect problema

Folosind cele mai noi tehnologii din domeniu auto ne asiguram ca toate componentele autovehicolului funcționează în parametri corespunzători

Partener de încredere

Un service de incredere in cluj

Conform testimonialelor clienților noștri