Diagnosticarea sistemului de evacuare

Exhaust System

Importanța sistemului de evacuare

Sistemul de evacuare lucrează foarte mult pentru a controla gazele de evacuare nocive care sunt excretate dintr-o mașină. Este unul dintre numeroasele motive pentru care ar trebui să acordăm creditul necesar sistemului nostru de evacuare și să nu ne gândim la el doar când scoate un sunet.

Sistemul de evacuare face parte dintr-o imagine de ansamblu care implică și sistemul dumneavoastră de control al emisiilor. Atât sistemul de evacuare, cât și sistemul de control al emisiilor lucrează strâns împreună pentru a regla gazele nocive și poluanții care sunt emise de vehiculul dumneavoastră și pentru a controla zgomotul mașinii în același timp.

Serviciile
noastre

Când aveți un sistem de evacuare eficient, creați un mediu mai sănătos și faceți vehiculul mai silențios în timp ce conduceți pe drum. Fiecare dintre noi a auzit un vehicul în mișcare care are nevoie de un serviciu urgent de reparație a tobei de eșapament.

Acest sunet special nu poate fi greșit. Există două tipuri de amortizoare – primul folosește un material absorbant de sunet, iar al doilea este un toba de eșapament cu camere deconspirate.

Diagnosticare
Evacuare

Dacă mașina dumneavoastră are probleme cu toba de eșapament sau sistemul de evacuare, tehnicienii noștri instruiți de la atelierul nostru de reparații auto vă pot ajuta să luați o decizie cu privire la tipul de service care vi se potrivește cel mai bine. Întreținerea sistemului dumneavoastră de evacuare poate fi o sarcină ușoară, dacă rămâneți la curent cu serviciile generale de prevenire ale vehiculului dumneavoastră.

Vizitați atelierul nostru de reparații auto și lăsați-i pe tehnicienii noștri să se ocupe de sistemul dumneavoastră de evacuare. Ei vor finaliza munca corect de prima dată și în timp util.