Verificare si analiza anvelope

Tires & Wheels

Verificare tren rulare

Un serviciu de aliniere a roților este foarte important deoarece poate extinde durata de viață a anvelopelor tale. Chiar și cea mai mică problemă de aliniere poate duce la o uzură neuniformă a anvelopei. Odată ce roțile dvs. sunt aliniate corect, este o croazieră lină înainte, economisind uzura anvelopelor, combustibil și în cele din urmă… bani.

Dacă aveți nevoie de ajutor cu achiziționarea anvelopelor, unele pentru noi! Vă putem ajuta să comparați specificațiile și prețurile anvelopelor înainte de a cumpăra, pentru a ne asigura că obțineți cele mai bune anvelope noi pentru nevoile și bugetul dumneavoastră.

Echilibrare
Anvelope

Echilibrarea anvelopelor este importantă pentru a crește siguranța de bază a vehiculului și pentru a prelungi durata de viață a anvelopelor. Tehnicienii autorizați de la atelierul nostru de reparații auto sunt aici pentru a vă ajuta cu toate nevoile dvs. de echilibrare a anvelopelor și de service.

Echilibrarea anvelopelor are loc de fiecare dată când înlocuiți anvelopele vehiculului dumneavoastră. Deoarece anvelopele se uzează în funcție de problemele rutiere și de practicile de conducere, uzura neuniformă poate fi vizibilă după primele 10000-15000 de km de utilizare. Este important să vă verificați echilibrul anvelopelor la fiecare 10000-15000 de km. Tehnicienii noștri certificați pot ajuta la determinarea dacă anvelopele dvs. trebuie echilibrate și rotite în funcție de kilometraj și uzură.

Verificare anvelope

Greutatea vehiculului dumneavoastră nu este distribuită uniform în toate cele patru colțuri. Dacă lăsați toate cele 4 anvelope așa cum sunt, unele anvelope s-ar uza în cele din urmă mai repede decât altele. Știm că rotația anvelopelor este o parte esențială pentru ca anvelopele tale să dureze mai mult. Procesul de rotație a anvelopelor constă în mutarea anvelopelor din față în spate, deplasarea lor dintr-o parte în cealaltă a vehiculului sau o combinație a ambelor.

Anvelopele trebuie verificate în mod regulat pentru daune, cum ar fi pietre, cuie sau alte obiecte ascuțite care ar fi putut pătrunde în anvelopă. De asemenea, trebuie verificate pentru umflături, rupturi sau tăieturi care ar putea fi rezultatul contactului cu pericolele rutiere. Dacă aveți îndoieli cu privire la starea anvelopelor dvs., cel mai bine este să le verificați de către tehnicienii noștri. Atelierul nostru de reparații auto este cunoscut pentru efectuarea de servicii de inspecție a anvelopelor de top.