Verificare si reparații cutii de viteze automate

Transmission repair

Importanța unei reparații corecte

Dacă bănuiți că mașina  dvs. nu funcționează așa cum ar trebui, există o șansă decentă să știți totul despre asta de la computerul din interiorul vehiculului. Mulți oameni nu acordă prea multă atenție martorului Check Engine vehiculelor lor și unii chiar îl dezactivează.

Această greșeală îi va costa în cele din urmă, deoarece neacordarea atenției semnelor de avertizare în primele stări ale unei probleme ar duce la o oprire totală a vehiculului dumneavoastră. De aceea, nu ar trebui să ezitați să luați legătura cu atelierul nostru de reparații auto, imediat ce vedeți o lumină de avertizare. Tehnicienii noștri certificați vor diagnostica problema și vor oferi soluția adecvată.

Serviciile
Noastre

Cutii automate de viteze  (diagnoză, mentenanță, reparații, schimb, recondiționare)

·       Diagnoză cutie viteză automată (DSG, Tiptronic, Multitronic, Stronic)

·       Schimb filtre

·       Schimb ulei cutie automată

·       Spălare internă fără demontare

·       Schimb ambreiaje și calibrare

·       Reparații cutii automate

·       Recondiționare cutii manuale și robotizate

Diagnostic
Corect

Fiecare producător are recomandări diferite cu privire la cât de des și la ce kilometraj ar trebui să efectuați schimbarea uleiului. Verificați manualul de utilizare pentru a afla kilometrajul exact pe care îl recomandă producătorul mașinii dvs. și nu permiteți acei kilometri să treacă fără să o faceți.

Neglijarea unui schimb de ulei va duce la cauzarea de stres și uzură inutilă a cutiei de viteze automate, ceea ce ar putea face ca acesta să nu mai funcționeze cu mult înainte de momentul potrivit. Înlocuirea unei cutii de viteze este o reparație foarte costisitoare, ca urmare a eșecului în schimbarea regulată a uleiului.